Door resultaatgericht samen te werken efficiency in de keten vergroten

We nemen graag de volle verantwoordelijkheid

Resultaatgericht samenwerken (RGS) heeft zich bewezen en is de toekomst van vastgoedonderhoud. Met deze aanpak realiseren we kostenreductie, kwaliteitsverhoging en efficiëntie in het proces.

Met de gewenste kwaliteit als uitgangspunt bepalen wij in nauw overleg met de opdrachtgevers en de vastgoedgebruikers waar het gebouw de komende jaren minimaal aan moet voldoen. Zowel technisch als esthetisch. Aan de hand hiervan worden alle onderhoudsmaatregelen aangepast en leggen wij de prestatie-eisen vast.

Onze opdrachtgevers hebben de zekerheid dat:

  • het proces efficiënter, slimmer en beter verloopt
  • verrassingen achteraf worden voorkomen
  • de afgesproken kwaliteit wordt behaald
  • de doorlooptijd wordt verkort
  • kosten worden gereduceerd
  • en faalkosten worden voorkomen
“Gelukkig weer thuis in ons eigen onderkomen; voor de renovatie van ons huis mag Etro Vastgoedzorg gerust worden gecomplimenteerd – prima begeleiding en support, prettige uitvoerders van het werk en een prima eindresultaat! Hulde voor alle medewerkers om zo’n resultaat neer te zetten! Dank voor het verrichte werk.”
Bewoner Zandershof

Onze lat ligt hoog

Ook het technisch beheer nemen we uit handen waarbij we verder gaan dan alleen het schilderwerk. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons voor de complete buitenschil. Onderhoud, renovatie en verduurzamen combineren wij waar mogelijk. Dit doen we al 55 jaar voor woningcorporaties, beleggers, onderwijs- en zorginstellingen en Verenigingen van Eigenaren.

Contact

Heb je vragen?
Wij staan je graag te woord!

+31 (0)88 000 49 00
Of stel jouw vraag vrijblijvend via onderstaande formulier