Door resultaatgericht renoveren de levensduur van vastgoed verlengen

Met een slimme aanpak geeft Etro gebouwen een tweede leven

De kennis van de modernste technologie en historische bouwmethoden van onze vakmensen zetten wij in om vastgoed betaalbaar, comfortabel, veilig en gezond te maken. Op een innovatieve wijze herstellen wij al 55 jaar gebouwen in oude stijl, maken we ze toekomstbestendig of geven wij deze een volledig nieuwe en moderne uitstraling. Bijvoorbeeld wanneer een functie niet langer aansluit bij de tijd. Wij zorgen dat het gebouw klaar is voor de toekomst en voldoet aan de moderne eisen vanuit wet- en regelgeving. Wij maken vastgoed weer toekomstbestendig.

“Een klein probleem kan als heel groot ervaren worden. Met een beetje begrip los je al veel op. Voor ons is het vastgoed, voor bewoners is het hun thuis.”
Amber Scholten, bewonersbegeleider

Circulair renoveren van woningen

Bekijk bericht 
Onze lat ligt hoog
We nemen graag de volle verantwoordelijkheid voor projecten, hebben één aanspreekpunt en houden je voortdurend op de hoogte
Onze opdrachtgevers mogen erop vertrouwen dat we alle werkzaamheden goed uitvoeren, binnen budget, op tijd en zonder gedoe of verrassingen. Inderdaad: zoals afgesproken. Geen rompslomp voor de opdrachtgever, dat geldt ook voor de gehele omgevingscommunicatie. Alle belangen worden bij renovatiewerkzaamheden meegenomen. In nauw overleg met de belanghebbenden komen wij tot een uitgebalanceerd plan van aanpak.
Bij Etro delen we graag onze bouwkundige expertise, onze kennis van de markt en onze data om vastgoedonderhoud ook na oplevering voorspelbaar, beheersbaar en duurzaam te maken. Wij schuiven het liefst in een vroegtijdig stadium aan tafel om te adviseren in de meest duurzame materiaalkeuzes. Door onze jarenlange ervaring kunnen we vastgoedeigenaren en beheerders uitstekend adviseren over de verschillende mogelijkheden en opties.

Wat zaken doen met Etro betekent

  • 90%
    • bewonerstevredenheid
  • 55 jaar
    • ervaring in vastgoedonderhoud
  • 175
    • medewerkers
  • 90%
    • first time fix

Het zit in kleine dingetjes

Bewoners zijn blij als ze het vertrouwde Etro-busje de straat in zien rijden. Ze weten dat we het komen oplossen, dat we zorgvuldig te werk gaan en dat we de boel netjes achterlaten. Onze jongens begrijpen dat mensen speciaal thuis blijven, dus ze zorgen dat ze op tijd zijn en dat het werk afkomt. Ze dragen herkenbare kleding, stellen zich netjes voor, laten zien wat ze doen en zijn altijd bereid nog even ergens bij te helpen. In omgaan met lastige situaties of bewoners die de taal niet goed spreken zijn ze getraind. Die zogenaamde soft skills horen wat ons betreft ook bij het vak.
Contact

Heb je vragen?
Wij staan je graag te woord!

+31 (0)88 000 49 00
Of stel jouw vraag vrijblijvend via onderstaande formulier