Door ons hechte team met vaste mensen zorgen voor vakkundig schilderwerk

We hebben een groot team van schilders, van oorsprong ons specialisme

Al ruim 55 jaar staan wij voor deskundigheid en ambachtelijk vakmanschap als het gaat om schilderwerk. Wij zijn sterk in grootschalige schilderprojecten, waarbij liefde voor het vak en vakkennis aan de basis staan voor het optimale resultaat. Wij leiden medewerkers op tot vakbekwame schilders en waarborgen hiermee de kwaliteit die wij nastreven. Onze schilders volgen regelmatig vakcursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Goed schilderwerk is essentieel voor de instandhouding van vastgoed. Door tijdig onderhoud uit te voeren, voorkomen we schade aan de houten gevelonderdelen en krijgt het pand de uitstraling die het verdient.

Wij kijken verder dan het te behandelen bouwdeel en werken graag mee aan het onderhoudsplan.

“We zijn heel erg tevreden over het vakwerk dat is uitgevoerd. Ze zijn beleefd en hebben alles netjes afgeleverd.”
Bewoner BKT Zandershof in IJmuiden

Houtrotherstel

Voorkomen is beter dan genezen
Houtrot ontstaat door achterstallig onderhoud, door niet voldoende onderhoud of door slecht uitgevoerd schilderwerk. Met name voor houten gevelelementen gaat dit op. Defecte afdichtingen van beglazing en openstaande verbindingen zijn vaak de oorzaak van houtrot. Houtrot moet daarom preventief voorkomen worden. Dit doen wij door tijdig en vakkundig onderhoud aan het schilderwerk uit te voeren.

De beste en meest duurzame oplossing
Een kozijn met houtrot hoeft meestal niet in zijn geheel vervangen te worden. Vaak verkeert een groot deel van het kozijn nog in goede staat. Daarom is deelvervanging of houtrotreparatie vaak een uitstekende oplossing. In beide gevallen worden de aangetaste delen uitgefreesd tot aan het gezonde hout. Daarna vervangen we de verwijderde delen of repareren deze met een hoogwaardig houtreparatiemiddel. Na de reparatie wordt het geheel geschilderd en kan het kozijn weer jaren mee.

Schilderwerk 80 woningen in flat Petmolen in Amsterdam

Bekijk project 
Contact

Heb je vragen?
Wij staan je graag te woord!

+31 (0)88 000 49 00
Of stel jouw vraag vrijblijvend via onderstaande formulier