Door slimme keuzes te maken zorgen voor een korte doorlooptijd

Bij mutatie onderhoud zijn de doorlooptijden kort en is de opleverdatum heilig

Komt er een woning leeg? Dan staan de nieuwe huurders de volgende dag klaar. Opleveren moet dus snel en zonder opleverpunten. Ofwel: in één keer goed. Soms volstaat het vervangen van het slot, maar vaak is het een mooie gelegenheid om een woning op te knappen of te verduurzamen. Bij Etro kunnen we gelukkig altijd snel in actie komen. Zo houden we de doorlooptijd zo kort mogelijk, voorkomen we huurderving en maken we bewoners blij.

Een vriendelijk woord kost niets, maar maakt wel het verschil

Ook bij mutatie onderhoud kunnen wij het volledige contact met de huurder voor onze rekening nemen. We doen dan de voorinspectie, de eindinspectie en als de woning netjes achtergelaten is, nemen we de sleutels in ontvangst. Dat kan voor bewoners emotioneel zijn, dat weten onze projectbegeleiders als geen ander.

We kunnen indien gewenst ook de bezichtigingen verzorgen en de nieuwe huurder wegwijs maken. Daarbij is het vooral belangrijk dat we de verwachtingen goed managen. Ook daarin hebben onze mensen veel ervaring.

“Het viel me al jaren op dat ik weinig jongelui zag die timmerman willen worden. Ik wil daar wel mijn rol in pakken, dus toen vanuit Etro het verzoek kwam om de cursus voor leermeester te doen, heb ik ‘ja’ gezegd.”
Dick-Jan Kruimer, leermeester

Reparatie en onderhoud 800+ woningen voor Woningbedrijf Koggenland

Bekijk project 
Contact

Heb je vragen?
Wij staan je graag te woord!

+31 (0)88 000 49 00
Of stel jouw vraag vrijblijvend via onderstaande formulier