Door samen te werken zorgen voor een échte totaaloplossing

Planmatig onderhoud

Met een doordachte, resultaatgerichte onderhoudsstrategie is veel winst te behalen. Als partner brengen we onze technische expertise in en denken we graag mee over het slimmer onderhouden, verduurzamen, upgraden of exploiteren van bestaande of nieuw te bouwen complexen. We helpen wensen en eisen goed door te vertalen naar haalbare doelstellingen. Adviezen verwerken we meteen in goede plannen. Zo borgen we de kwaliteit van alles wat we bedenken en doen.

“Onze woning ziet er geweldig uit. Alle vakmensen zijn netjes en beleefd, ruimen aan het eind van de dag op en doen keurig alles op slot. We zijn dik tevreden.”
Sjaak de Wit, Bewoner
Duurzame ketensamenwerking is de toekomst
Voor de inhaalslag die we moeten maken, is enorme capaciteit nodig.
Daar kunnen we als Etro veel in betekenen: met onze eigen vaste mensen, maar ook door samen te werken met andere onderhoudspartners. Vanuit een gezamenlijke ambitie stemmen we planning op elkaar af en denken we met elkaar mee over slimme oplossingen. Oplossingsgericht, niet tegen elkaar, maar mét elkaar. Dit is misschien nog nieuw in onze branche, maar het past precies bij waar wij voor staan.
Direct contact 

Wat zaken doen met Etro betekent

  • 90%
    • bewonerstevredenheid
  • 55 jaar
    • ervaring in vastgoedonderhoud
  • 175
    • medewerkers

Integraal vastgoedonderhoud is de oplossing voor de grote opgaves waar we met elkaar voor staan

Bij Etro Vastgoedzorg delen we graag onze bouwkundige expertise, onze kennis van de markt en onze data om vastgoedonderhoud voorspelbaar, beheersbaar en duurzaam te maken. We doen het allemaal: service- en mutatie onderhoud, renovaties, transformaties en planmatig onderhoud. We hebben bovendien alle disciplines in huis om ook echt die totaalpartner te zijn: van inspecties en data-analyses tot planontwikkeling, uitvoering en bewonersbegeleiding.

De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in onze organisatie om de allerbeste dienstverlener te kunnen zijn voor onze opdrachtgevers en bewoners. We hebben visie, denken strategisch mee en nemen de volledige uitvoering uit handen. Met onze eigen vakmensen en dat beetje meer aandacht scoren we hoog als het gaat om one time fix en bewonerstevredenheid. Dat we een vertrouwd gezicht zijn voor huurders, helpt bij het realiseren van duurzaamheidsambities.

Betonrenovatie

We hebben een groot team betonreparateurs, van oudsher een van onze specialiteiten. We zijn BRL 3201 gecertificeerd (deel 1 + 2), dus we doen ook constructief herstel. Plus alles wat daarbij hoort: voegwerkherstel, glasvervanging, balkonhekken en isoleren. Op projectbasis, maar vaak ook als onderdeel van planmatig onderhoud en verduurzamingstrajecten.

Meer over betonrenovatie 

Schilderwerk

Waar we eveneens al tientallen jaren sterk in zijn: schilderwerk, zowel binnen als buiten. We hebben een ploeg van ruim 30 schilders en leiden onze eigen mensen op. Omdat we daar zuinig op zijn, zorgen we uitstekend voor ze. We hebben een unieke winterregeling ontwikkeld en werken met een prestatiebonus. Zo borgen we de capaciteit en houden we de doorlooptijden van grote onderhoudsprojecten kort.

Meer over schilderwerk 

Resultaat én buurtgericht

Met data kunnen we zoveel meer. We brengen niet alleen de status en de kwaliteit van vastgoed in kaart, maar ook de CO2 reductie en de bewonerstevredenheid. Zodat we op alle KPI’s kunnen sturen. Daarin gaan we best ver. Bij totaalonderhoud kijken we ook naar de leefbaarheid en de duurzaamheid in de wijken. Daaraan werken we samen met corporaties en vastgoedeigenaren, maar ook met gemeentes, scholen en andere organisaties die in de buurt actief zijn. Samen maken we vastgoed en de wijken toekomstbestendig.

Resultaatgericht vastgoedonderhoud
Data helpen ons om slimme keuzes te maken
We maken optimaal gebruik van data om te bepalen hoe we de onderhoudsbudgetten het beste kunnen inzetten en om te bekijken wat we wanneer moeten uitvoeren. Met een goed meerjarenplan kunnen we de werkzaamheden perfect op elkaar afstemmen. Dat is wel zo efficiënt en levert minder overlast op voor bewoners. Ook kunnen we zo de capaciteit goed verdelen. Hoewel capaciteit bij Etro eigenlijk nooit een probleem is. We hebben een groot team aan eigen, vaste mensen, en voor de specialistische werkzaamheden kunnen we al jaren bouwen op onze vaste onderhoudspartners.
Onze lat ligt hoog
We nemen graag de volle verantwoordelijkheid voor projecten, hebben één aanspreekpunt en houden alle ketenpartners voortdurend op de hoogte.
Neem contact op 

Onze opdrachtgevers mogen erop vertrouwen dat we alle werkzaamheden goed uitvoeren, binnen budget, op tijd en zonder gedoe of verrassingen. Inderdaad: zoals afgesproken. Geen rompslomp voor de opdrachtgever, dat geldt ook voor de gehele bewonerscommunicatie. We verzorgen dit met plezier.

Digitalisering is daarbij het sleutelwoord, daarmee kunnen we processen strak inrichten. Maar aandacht is minstens zo belangrijk. Onze bewonersbegeleiders organiseren informatiebijeenkomsten en nemen goed de tijd om huurders te leren kennen. In veel buurten zijn onze mensen inmiddels een bekend gezicht, dat helpt als we huurders moeten enthousiasmeren voor bijvoorbeeld verduurzaming. Tijdens de uitvoering zijn ze altijd in de buurt en goed bereikbaar.

Contact

Heb je vragen?
Wij staan je graag te woord!

+31 (0)88 000 49 00
Of stel jouw vraag vrijblijvend via onderstaande formulier