Kantoor Etro Vastgoedzorg

Etro is een prachtig onderhoudsbedrijf met 175 betrokken collega’s

Een grote regionale speler met zeer diverse projecten en enthousiaste teams

We hebben ook gewoon het mooiste werk van de wereld. Of we nu een spoedreparatie uitvoeren of groot onderhoud in een buurt: het opknappen van woningen geeft altijd een goed gevoel!

Dit doen we bij Etro

Etro Vastgoedzorg bestaat al sinds 1965. Aan de Handelsweg in Wormerveer hebben we ons moderne kantoor, ons klantcontactcentrum, onze timmerfabriek, een opslagterrein en ons magazijn. Het is onze uitvalsbasis, van daaruit gaan onze 175 collega’s dagelijks op pad. De busjes en de mensen van Etro zijn al jaren een vertrouwd gezicht in wijken in heel Noord-Holland.

In opdracht van woningbouwverenigingen en VVE’s voeren we totaalonderhoud uit. We doen planmatig onderhoud, transformaties en verduurzamingsprojecten. Schilderwerk en betonherstel zijn onze specialismes. Daarnaast verzorgen we dagelijks onderhoud bij bewoners: service, reparaties en mutaties. Eigenlijk doen we alles behalve nieuwbouw!

Bekijk onze vacatures 

Zo zijn we bij Etro

Jong, ondernemend en ambitieus, dat zijn we. Dat zie je misschien niet meteen aan ons pand, maar  wel als je eenmaal binnen bent. Dan voel je het ook, want het geeft energie en het zorgt voor een lekkere sfeer. De deuren staan overal open en er wordt veel gelachen. In pak naar kantoor? Daar doen we niet aan. En stroop in elk geval de mouwen van je overhemd maar alvast op. Want we houden van werken en weten van aanpakken.

We zijn een grote, maar hechte ploeg. De loyaliteit is groot, dat noemen we het Etro-gevoel. We nemen onze verantwoordelijkheid en helpen elkaar waar nodig. We lunchen zoveel mogelijk samen en organiseren regelmatig een borrel, een bbq of een groot feest. Heb je zelf een idee, wordt dat altijd enthousiast opgepakt. Zo gaan we sindskort met een team padellen en is er elk jaar een motortocht.

0 collega's
0 jaar is onze gemiddelde leeftijd
7,5 punten bij het medewerkersonderzoek

Iedereen is welkom

Ben jij die handige jongen in de familie? Of de regelaar in de vriendengroep? Denk eens aan werken in de bouw en het onderhoud. Misschien werk je nu in de installatie of elektrotechniek of zelfs in de evenementenbranche en ben je in voor een nieuwe stap. Bij Etro is elke dag anders. Wij hebben grote projecten liggen die vragen om vakmanschap én organisatiekracht.

Unieke winterregeling voor onze schilders

We zijn ooit begonnen als schildersbedrijf en hebben nog altijd een groot en hecht team schilders. Omdat er in de koude maanden nu eenmaal minder buitenwerk is, hebben we een speciale winter-ww bedacht. We hebben het aantal vrije dagen verhoogd naar 57 per jaar. In januari en februari werk je maar drie weken, in overleg in te plannen. De andere vijf weken ben je betaald vrij. Het hele jaar door hebben we trouwens nog een andere unieke regeling: worden klussen door hard werken eerder afgerond, dan belonen we het hele team met een bonus.

Een echte vakman of -vrouw word je in de praktijk

Hoe lekker is dat: één dag per week naar school en de rest van week leren in de praktijk. Betaald natuurlijk. Onze leermeesters zijn ervaren vakmensen, opleiders en aardige gasten. Ze zorgen dat je je thuis gaat voelen bij Etro, alle kneepjes van het vak leert en je diploma haalt.

We investeren graag in je

We zorgen voor alle opleidingen of cursussen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Heb je zelf een voorstel, dan staan we daar ook voor open. Een paar jaar geleden kwam uit een medewerkersonderzoek dat onze mensen meer behoefte hadden aan carrièreperspectief. Daar hebben we meteen actie op ondernomen. Dus wil je graag doorgroeien? Dan maken we samen een persoonlijk ontwikkelplan en gaan we daarmee aan de slag.

We zijn trots op de sfeer

Je komt terecht in een loyale werkomgeving. We dragen onze vakmensen op handen, dat merk je aan alles. Je krijgt een goede bedrijfswagen met modern gereedschap. We betalen goed en maken het gezellig met elkaar.

Sollicitatieprocedure

Ons sollicitatieproces is kort & krachtig

We nodigen je graag uit voor een gesprek met je toekomstige teamleider of manager én een directe collega. We maken kennis en je kunt alle vragen die je hebt stellen. Voor ons is één gesprek vaak voldoende. Als het klikt, dan klikt het en doen we je een voorstel. Wil je graag een dagje meedraaien om het team en het werk te leren kennen? Geen probleem. Een week mag ook!

Bekijk onze vacatures 

Een warm welkom

Kom je bij ons werken, dan maken we een speciaal introductieprogramma voor je. Je wordt dus goed opgevangen en kunt rustig kennismaken met de verschillende afdelingen, het kantoor en de werkplaats.

“Wat mij meteen opviel was het vriendelijke ontvangst als je binnenkomt. Van buiten zie je ook niet hoe mooi het kantoor van binnen is. Ik ben bij meerdere bedrijven op gesprek geweest, maar de sfeer bij Etro voelde meteen goed.”

“Samenwerken staat bovenaan bij Etro.
We vinden het allemaal leuk om een nieuw project binnen te halen, maar nog leuker als we het samen tot een mooi eindresultaat hebben gebracht.”
Thomas Berndsen, Technisch Planontwikkelaar
Contact

Heb je vragen?
Wij staan je graag te woord!

+31 (0)88 000 49 00
Of stel jouw vraag vrijblijvend via onderstaande formulier