Door samen te werken in de keten zorgen voor toekomstbestendig vastgoed

Met een doordachte en resultaatgerichte aanpak is veel winst te behalen

Bent u van plan om het woon- of gebruiksgenot van uw vastgoedbezit te verbeteren of denkt u eraan om het prestatieniveau van uw panden te verhogen? Als bouwpartner brengen we onze technische expertise in en denken we graag mee over het slim verduurzamen, renoveren of upgraden en exploiteren van bestaande complexen. We helpen wensen en eisen goed door te vertalen naar haalbare doelstellingen. Adviezen verwerken we meteen in goede plannen. Zo borgen we de kwaliteit van alles wat we bedenken en doen.

Onze bouwprojecten zijn divers. Uiteenlopende opdrachtgevers uit de utiliteits- en woningbouw weten ons al 55 jaar te vinden voor het verbouwen, renoveren, restaureren en verduurzamen van hun vastgoed. Of het nu gaat om een winkel, bedrijfshal, horeca, kantoorpand, schoolgebouw, zorggebouw of fabriek – bij Etro draait alles het om binnen planning en budget op te leveren.

Efficiënt werken met één aanspreekpunt

Bij een verbouwing of renovatie komt veel kijken. Sloopwerk, timmerwerk, stucwerk, schilderwerk, installatiewerk en nog veel meer. Wij coördineren en regelen alles. Vanaf de tekentafel tot aan de oplevering en de nazorg.

Wij beschikken over onze eigen timmerfabriek met spuitcabine. In de timmerfabriek worden de benodigde materialen op maat gemaakt. Dit maakt ons onafhankelijk en slagvaardig waardoor we op korte termijn maatwerk kunnen leveren.

We hebben een groot team aan eigen, vaste mensen, en voor de specialistische werkzaamheden kunnen we al jaren bouwen op onze vaste onderaannemers. We houden de lijnen kort en werken samen met gecertificeerde en erkende bouw- en ketenpartners. Met een goed plan kunnen we de werkzaamheden perfect op elkaar afstemmen. Dat is wel zo efficiënt en levert minder overlast op voor bewoners en gebruikers van het vastgoed.

Heb je eerst nog vragen?
Bel gerust met Johnny

Onze lat ligt hoog

We nemen graag de volle verantwoordelijkheid voor projecten, hebben één aanspreekpunt en houden alle ketenpartners voortdurend op de hoogte. We zijn thuis in een bouwteam en de rol van hoofdaannemer past ons naadloos. In teamverband het bouwproces opzetten en zo soepel mogelijk te laten verlopen, daar gaan we voor. De ervaring leert dat de mogelijkheden en onmogelijkheden van een ontwerp met deze aanpak sneller inzichtelijk worden gemaakt. Onze opdrachtgevers mogen erop vertrouwen dat we alle werkzaamheden goed uitvoeren, binnen budget, op tijd en zonder gedoe of verrassingen. Inderdaad: zoals afgesproken.

Geen rompslomp voor de opdrachtgever, dat geldt ook voor de gehele bewonerscommunicatie. We verzorgen dit met plezier. Onze bewonersbegeleiders organiseren informatiebijeenkomsten en nemen goed de tijd om huurders te leren kennen. In veel buurten zijn onze mensen inmiddels een bekend gezicht, dat helpt als we huurders moeten enthousiasmeren voor bijvoorbeeld verduurzaming. Tijdens de uitvoering zijn ze altijd in de buurt en goed bereikbaar.

“Etro is een gerenommeerd bedrijf: ze denken mee en leveren offertes die overeenkomen met de realisatie van de werkzaamheden. Op de vakmensen van Etro kun je vertrouwen en dat maakt mijn werk ook plezierig.”
Ronald Jonker, projectleider Pré Wonen

Overlast beperken door een goede voorbereiding

Dat is een kwestie van heldere verwachtingen scheppen. Wat we komen doen, hoe lang het duurt en wat bewoners zelf moeten doen. De tuin vrijmaken bijvoorbeeld, of de berging. Dat vinden ze helemaal niet erg, als we er maar duidelijk over zijn. En zien mensen er tegenop? Dan organiseren we een grote opruimdag en komen we helpen. Zo maken we er meteen een gezellige buurtactiviteit van!

Circulair bouwen bij renovatie woningen Zandershof

Bekijk project 
Contact

Heb je vragen?
Wij staan je graag te woord!

+31 (0)88 000 49 00
Of stel jouw vraag vrijblijvend via onderstaande formulier