Door innovatie beter zorgen voor de toekomst en de gezondheid van onze mensen

Onze aanpak is heel simpel

Etro is een volwaardige, gedreven dienstverlener in vastgoedonderhoud. Met 175 vakmensen sterk kunnen we alles aan en zijn we altijd flexibel. Dat maakt ons al ruim 55 jaar een betrouwbare en gewaardeerde samenwerkingspartner voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars en VvE’s in de regio Noord-Holland, Flevoland en Utrecht.

We denken vooruit en houden van open en eerlijke communicatie. Problemen gaan we niet uit de weg en in wat we beloven zijn we helder en duidelijk. Daarbij hebben we een grote en hechte ploeg van eigen vakmensen die kwalitatief goed werk leveren, sociaal vaardig zijn én hun afspraken nakomen. We zijn aanpakkers, maar we kunnen ook goed luisteren en stralen rust en vertrouwen uit.

Zie je iemand van Etro, dan weet je dat het goedkomt

Onze kernwaarden? Die zijn terug te brengen tot één begrip: klantgericht

We doen er álles aan om onze opdrachtgevers en hun bewoners of gebruikers echt te helpen. Om hun verwachtingen te overtreffen, of dat nou als sparringpartner is voor onze opdrachtgever, binnen het bouwteam of aan het werk bij bewoners thuis. We denken strategisch mee, komen pro-actief met oplossingen en zorgen dat bewoners zich gehoord en gezien voelen. Onze dienstverlening is onze grootste kracht.

Die betrokkenheid hebben we ook naar elkaar. We noemen dat het Etro-gevoel. De sfeer in de ploeg is uitstekend, de loyaliteit groot. We beheersen niet alleen ons vak tot in de puntjes, we hebben ook onze processen op orde. Onze basis is solide, we zijn financieel gezond en investeren volop in onze veranderende organisatie. Mensen krijgen ruimte en verantwoordelijkheid. We durven wel te zeggen dat we een goede werkgever zijn en dat mensen met plezier bij ons werken.

“We zijn allemaal aanpakkers, ook op kantoor. Onze overhemden hangen met opgestroopte mouwen in de kast.”
Kees Huipen, directeur Etro Vastgoedzorg

Innovatie helpt ons verduurzamen

We zijn altijd in voor slimmere oplossingen, dus werken mee aan pilots om innovatie te stimuleren. Dat doen we ook op de werkvloer, niet als doel op zich, maar omdat we een gezond bedrijf willen zijn, met gezonde medewerkers. Het Exoskelet is hier een goed voorbeeld van. Daarmee wordt het werk van mannen en vrouwen die de hele dag met een boorhamer boven hun hoofd staan een stuk lichter.

Omdat we veel handen hebben, een gezonde winst maken en het goed hebben met elkaar, doen we ook graag iets terug voor onze omgeving. We zijn sociaal en maatschappelijk actief op vele vlakken.

Een autoriteit

Ruim 55 jaar ervaring in vastgoedonderhoud

Ambitieus, jong en ondernemend. Zo begon Etro Vastgoedzorg in 1966. Met vallen en opstaan, maar ook met tomeloze energie en een ijzeren wil om te slagen. Door goed te luisteren naar de klant groeiden we gestaag. Ook met economische tegenwind en krapte op de arbeidsmarkt. Sinds 1975 zijn we gevestigd aan de Handelsweg in Wormerveer. We hebben er ons kantoor, onze timmerfabriek, een opslagterrein en ons magazijn. Van schilderwerk en betonreparaties zijn we uitgegroeid tot een veelgevraagde partner voor totaalonderhoud en renovatie van vastgoed.

Onze krachtenbundeling maakt ons sterk en slagvaardig
Wat we doen, doen we ongewoon goed. En samen nog beter. Daarom hebben we de krachten gebundeld met Huipen. Met die extra slagkracht kunnen we onze opdrachtgevers bijstaan bij de omvangrijke woon- en verduurzamingsopgave. Samen met Huipen kunnen we een totaalconcept leveren en ondersteunen bij wijk- en gebiedsbeheer. Het maakt ons bijzonder krachtig. Door mensen. Voor mensen. Dat is ons motto. Punt.