Betonschade herstellen, schilderwerk en renovatie van hekwerken waren onderdeel van deze opdracht van Eigen Haard.

Een lange tijd zijn onze schilders en betonreparateurs, onder leiding van uitvoerder Joop Fleer, bezig geweest op het project In de Wolken van Eigen Haard in Amstelveen. In de periode van februari tot november zijn betonschades hersteld, is al het houtwerk en beton geschilderd, zijn vloeren gecoat en zijn alle hekwerken vervangen. Het is een plaatje geworden.

Betonreparatie
Vooral de betonreparatiewerkzaamheden (alle balkon- en galerijranden zijn volledig vervangen) hadden een grote impact op de bewoners. Beton slopen en weer herstellen gaat nou eenmaal niet zonder geluids- en stofoverlast.

Joop: “Ik heb steeds een actuele dagplanning opgehangen. Zo konden bewoners hun planning hierop aanpassen. En ja, natuurlijk bewegen we af en toe mee als iemand een speciaal verzoek heeft. We beseffen goed dat onze werkzaamheden invloed hebben op de 50 gezinnen die er wonen. Daarom voerden we de sloopwerkzaamheden tussen 10 en 14 uur uit.”

Hoge bewonerstevredenheid dankzij duidelijke communicatie
Resultaat: tevreden bewoners. Dat blijkt wel uit het tevredenheidsonderzoek dat massaal is ingevuld én waarin hoge cijfers zijn gegeven. Het laagste cijfer is een 7 (maar één), veel 8en, 9s en 10en met als hoogste cijfer een 10+!

Daar zijn we trots op!

“"Het belangrijkste is de bewoners goed op de hoogte houden over de planning van de werkzaamheden."”
Uitvoerder Joop Fleer