Leerlingen van het Regio College, Smart building middenkaderfunctionaris te Zaandam, hadden op 7 oktober wel twee hele leuke nieuwe docenten. Onze collega’s Sander en Jeroen verzorgden een gastles over de functie van projectbegeleider en werken bij Etro.

Jeroen: “Op hun leeftijd, 16-19 jaar, wist ik totaal niet wat ik wilde, ik had ook geen idee van wat er allemaal mogelijk was. Als projectbegeleider heb ik mijn draai nu gevonden. Daarom vind ik het leuk om het enthousiasme over mijn werk te delen.”

De start als projectbegeleider
Jeroen: “In het begin vond ik mijn taken best spannend, moest mezelf ontzettend veel praktische kennis eigen maken. Ik stak ook veel energie in het opbouwen van een netwerk. Het is heel fijn dat de timmermannen tevreden zijn over mijn aanpak en dat ik nu goede contacten heb opgebouwd met bijvoorbeeld een vaste loodgieter, elektricien en stukadoor die voor me klaarstaan. Door de prettige samenwerking en het wederzijdse respect verlopen de klussen steeds efficiënter.”

Werken bij Etro
Ook enthousiast geworden? Studeer je nog of wil je werken en leren tegelijk? Neem dan contact op met ons. We vertellen je graag alles over mogelijke stage- en afstudeerplaatsen of werk-leertrajecten binnen Etro.

““Het is echt een brede afwisselende en serieuze functie en ik denk dat het Sander en mij wel gelukt is om de leerlingen hier een goed beeld van te geven.””
Projectbegeleider Jeroen