Goed nieuws delen we graag! Gemeentelijk Woningbedrijf Koggenland heeft Etro de aanbesteding gegund voor het reparatie- en mutatieonderhoud van 810 woningen in de gemeente voor de komende drie jaar met mogelijke verlenging.

Na een marktconsultatie schreven een aantal bedrijven in op de aanbesteding voor reparatie- en mutatieonderhoud. Met mooie scores hebben we de aanbesteding gewonnen. We starten vanaf 1 juni a.s. met de werkzaamheden. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang voor een naadloze overdracht met de vorige aannemer.

Regisserend opdrachtgeverschap
Gemeentelijk Woningbedrijf Koggenland is een kleine woningcorporatie die nog rechtstreeks onder de gemeente valt. We delen als partner onze technische expertise en kennis van de markt en bewaken kwaliteit en service door aantoonbare data en KPI’s. Zij leggen het volledige proces van reparatie- en mutatieonderhoud bij ons neer, zodat zij zich kunnen concentreren op het creëren van fijne, betaalbare woningen voor hun huurders. Deze manier van samenwerken wordt door de corporaties regisserend opdrachtgeverschap genoemd

Extra stap in service
We gaan hierin nu zelfs een stap verder en treden na uitvoering van de werkzaamheden op als verhuurmakelaar. We doen met kandidaat huurders bezichtigingen en we laten direct na oplevering het huurcontract tekenen. Zo is de cirkel rond.

We hebben zin om met ons team aan de slag te gaan voor Gemeentelijk Woningbedrijf Koggenland.

“"De kennismaking tussen beide teams was heel prettig en informeel. Het is goed om te weten wie je aan de andere kant van de telefoon hebt. Dat werkt gewoon prettiger."”
Projectbegeleider Marc Veering