Etro Vastgoedzorg heeft het BRL3201 certificaat voor betonreparatie. Dit is het KOMO-procescertificaat voor het technisch repareren en beschermen van beton. Dat betekent dat we betonschade herstellen en aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Wat zijn de voordelen van betonreparatie met BRL 3201 certificering voor onze opdrachtgevers?

Je krijgt het BRL certificaat niet zomaar. Ons betonherstel voldoet aan hoge vooraf afgesproken kwaliteitseisen. Hierdoor krijgen onze opdrachtgevers een bepaalde zekerheid over het werk dat wij opleveren. Zo werken we volgens standaarden die hun effectiviteit bewezen hebben. We documenteren en rapporteren uitgebreid en zorgen ervoor dat we onze stappen kunnen reproduceren en onze keuzes verantwoorden. Uiteraard bereiden we een opdracht grondig voor.

Verduurzamen
Met onze methode verwijderen we betonschade en beschermen beton op de juiste wijze, zodat het langer meegaat. Volgens de BRL 3201 certificering maken we gebruik van kwalitatief goede materialen die ook kwalitatief goede betonreparaties opleveren. Dat verlengt de levensduur van beton, kost op lange termijn minder en draagt bij aan het verduurzamen van woningen.

Kennis betonreparatie op peil
We houden de kennis en vaardigheden van onze medewerkers op peil, zowel in de theorie en praktijk door het aanbieden van scholingsdagen. Lees over onze scholingsdagen. Daarbij houden we de ontwikkelingen op gebied van betonreparatie nauwlettend in het oog.

Staat u als woningcorporatie, projectontwikkelaar of vastgoedbeheerder voor transformatie- en verduurzamingsvraagstukken? Neem contact met ons op, we delen graag onze kennis en jarenlange ervaring.

““Volgens BRL 3201 certificering werken levert kwalitatief goede betonreparaties op.””