Bij voorkeur gooien we kapotte bouwmaterialen (zoals deuren) niet weg, maar repareren we deze. Re-Use verzorgt voor ons de logistiek en de opslag van circulaire bouwmaterialen, zodat een gerepareerd onderdeel snel beschikbaar is.

Duurzaam renoveren
Etro Vastgoedzorg zet zich in voor duurzame renovatie van woningen en bedrijfspanden. Onlangs ontvingen we van Re-Use een certificaat, omdat we in hun eerste half jaar 900 producten hebben hergebruikt. Door goed vastgoedonderhoud gaan bouwmaterialen langer mee. Moeten ze toch vervangen worden, dan doen we dat als het aan ons ligt met circulaire bouwmaterialen.

We gaan met onze opdrachtgevers in gesprek over hergebruik van materialen en dat resulteert in samenwerkingen, zoals met Pré Wonen.

Pré Wonen kiest voor circulaire bouwmaterialen
Mooie stap voorwaarts in de verduurzaming van onze werkzaamheden: Anke Huntjens van Pré Wonen en Jan-Aart Kruiswijk van Re-use bv hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend.

We kijken uit naar deze samenwerking met Re-Use binnen onze werkzaamheden voor Pré Wonen. Door de samenwerking met Re-use en het gebruik van circulaire producten draagt Pré Wonen bij aan een duurzame toekomst door de besparing op CO2-uitstoot.

Verduurzamingsvraagstuk?
Voor elk verduurzamingsvraagstuk is een oplossing. We adviseren u graag en kunnen een project begeleiden vanaf de start. Neem contact met ons op om hierover vrijblijvend te spreken.

““Etro Vastgoedzorg zet zich in voor duurzame renovatie van woningen en bedrijfspanden.””