We scoren een 8+ in het bewonerstevredenheidsonderzoek van Pré Wonen. Een fantastisch resultaat! Bewoners blij, betekent ook een blije opdrachtgever.

Servicemonteur Albertino en projectbegeleider Mark zijn medeverantwoordelijk voor deze mooie bevestiging.

Albertino: ”Ik repareer het defect waarvoor bewoners Pré Wonen gebeld hebben. Als ik bij een bewoner aankom, stel ik mezelf voor, zeg ik wat ik kom doen en vraag ik of dat klopt. Ik houd rekening met hun wensen. Ik heb bijvoorbeeld altijd een paar van die plastic hoesjes voor over m’n schoenen in m’n zak zitten of in de auto liggen, voor als mensen erom vragen. Na de werkzaamheden laat ik de bewoners controleren of ze tevreden zijn. Hebben zij het werk goedgekeurd, dan laat ik alles weer netjes achter. Ik leg ook goed uit wat ik heb gedaan en waar ze eventueel rekening mee moeten houden.

Google translate
Albertino: “Na het aanbrengen van een nieuwe kitlaag, mag je bijvoorbeeld 24 uur niet douchen. Als de kitrand te vroeg blootgesteld wordt aan vocht, dan laat die los en kan er lekkage ontstaan. Dat kan weer andere nare gevolgen. Het is dus belangrijk dat de bewoner mijn uitleg goed begrijpt. Ik gebruik Google translate op mijn telefoon, maar schakel ook weleens een van de buurtbeheerders van Pré Wonen in. Daarmee heb ik goed contact. Zij helpen me soms met het vertalen voor Arabisch-sprekende bewoners.

Nazorg
Albertino: “Ik maak altijd foto’s van de werkzaamheden, vooraf en achteraf. Die bewaar ik digitaal zodat ik nog kan terughalen hoe het ging, als er achteraf vragen komen.”

Snel een antwoord
Mark:” Als een bewoner contact opneemt met Pré Wonen voor een aanvraag voor bijvoorbeeld, een nieuwe keuken, badkamer, toilet, dakkapel, of dakramen, dan word ik ingeschakeld om de opdracht op te nemen.

Sommige bewoners bellen voor elk wissewasje, maar als er een acuut probleem is, dan los ik dat meteen voor ze op. Zelf heb ik ook acht jaar getimmerd, dus bij een spoedklus werk ik soms zelfs weer even mee. Elk probleem is een puzzel die je moet oplossen. Iedere keer als dat lukt, zijn mensen erg blij.

““Ik kreeg laatst een bosje bloemen van bewoners toegestuurd met een kaart erbij, waarop ze me bedankten en schreven dat ze blij zijn met hun nieuwe badkamer. ””
Projectbegeleider Mark